Raportarea unei probleme

Raportarea unei probleme

Informații despre modul de raportare a rezultatelor ofensatoare, a problemelor de proprietate intelectuală sau a altor probleme privind conținutul site-ului web.

Dacă aveți o problemă cu anumite URL-uri sau cu alte informații conținute în rezultatele căutării, le puteți raporta către Bing. Raportarea unei probleme nu va cauza în mod obligatoriu eliminarea URL-urilor din rezultatele căutării. Bing limitează eliminarea rezultatelor căutării la un set redus de circumstanțe și condiții, pentru a evita restricționarea accesului utilizatorilor Bing la informații relevante.

Notă

Bing nu controlează conținutul pe care îl publică site-urile web sau care apare în rezultatele de căutare Bing. Pentru a vă asigura că este eliminat conținutul din rezultatele de căutare, cea mai bună opțiune este să contactați webmasterul site-ului web care a publicat respectivul conținut și să solicitați ștergerea sau eliminarea conținutului. Chiar dacă Bing elimină URL-ul din rezultatele căutării, acesta va continua să existe și poate fi descoperit prin accesarea directă a adresei web până când webmasterul elimină conținutul de pe site-ul web.

See more videos...