Besluiten het Bing Bar Experience Improvement Program wel of niet te gebruiken

Besluiten het Bing Bar Experience Improvement Program wel of niet te gebruiken

Help de kwaliteit en prestaties van Bing Bar te verbeteren.

Wanneer u Bing Bar gebruikt, kunt u kiezen voor deelname aan het optionele Bing Bar-programma voor kwaliteitsverbetering, waarin informatie wordt verzameld over uw computer, zoekopdrachten, adressen van door u bezochte websites en de manier waarop u Bing Bar gebruikt. Deze informatie helpt ons om de kwaliteit en prestaties van onze producten en services te verbeteren en te voorkomen dat spam en phishing-e-mails uw postvak IN bereiken. Wanneer Bing Bar is ingeschakeld, verzamelen wij informatie om de resultaatvolgorde, relevantie en prestaties van Bing-services te verbeteren.

Ter bescherming van uw privacy gebruiken we niets van de informatie die we verzamelen via dit programma om u te identificeren, contact met u op te nemen, of om gerichte advertenties aan u te laten zien; bovendien slaan wij dergelijke informatie gescheiden op van accountgegevens die u direct identificeren, zoals uw naam, e-mailadres of telefoonnummers. Wij anonimiseren of verwijderen de via dit programma verzamelde gegevens na achttien maanden.

Als u Bing Bar installeert, kunt u aangeven of u wel of niet deelneemt door het selectievakje De gebruikerservaring verbeteren in- of uit te schakelen voordat u op Voltooien klikt.

  1. Open de webbrowser.
  2. Klik aan de rechterkant van Bing Bar op de knop Instellingen Afbeelding van Bing Bar-pictogram Instellingen.
  3. Klik op Kwaliteit, selecteer Nee, ik wil niet meedoen en klik vervolgens op Sluiten.

Als u de hier beschreven onderdelen niet ziet, gebruikt u mogelijk een verouderde versie van Bing Bar. Installeer de nieuwste versie via pagina Download Bing Bar nu.

Verwante onderwerpen

Het privacy- en beveiligingsbeleid van Microsoft

See more videos...