Meld een probleem

Meld een probleem

Hoe u aanstootgevende resultaten, problemen met intellectueel eigendom of andere problemen met de inhoud van een website kunt melden.

Als u een probleem hebt met bepaalde URL's of andere gegevens in zoekresultaten, kunt u deze melden aan Bing. Het melden van een probleem resulteert niet automatisch in het verwijderen van een URL uit de zoekresultaten. Bing beperkt het verwijderen van zoekresultaten tot een klein aantal omstandigheden en voorwaarden, om te voorkomen dat Bing-gebruikers de toegang wordt ontzegd tot relevante informatie.

Notitie

Bing heeft geen invloed op de inhoud die websites publiceren of die wordt weergegeven in de zoekresultaten van Bing. Om ervoor te zorgen dat inhoud wordt verwijderd uit de zoekresultaten, kunt u het beste contact opnemen met de webmaster van de website die de inhoud heeft gepubliceerd en verzoeken of deze inhoud kan worden verwijderd. Zelfs als Bing de URL uit de zoekresultaten verwijdert, blijft deze bestaan en kan de inhoud ervan worden weergegeven door rechtstreeks naar het webadres te gaan, totdat de webmaster de inhoud van de website verwijdert.

See more videos...