Weblapok lefordítása

A Bing eszköztár automatikusan lefordítja a weblapokat Ön helyett.

A Bing eszköztár Fordító egy ingyenes gépi fordítási szolgáltatás, amivel más nyelvekre fordíthatja a weblapok szövegét. A Bing eszköztár fordítója a Microsoft Translator nevű statisztikai gépi fordítási technológiát használ, amely az ismert szavakat és kifejezéseket a más nyelvű, azonos jelentésű szavakhoz társítja. A nem anyanyelvi beszélők számára hasznos lehet a gépi fordítás, amellyel megtudhatják a webhelyek információinak lényegét, de a fordítógép nem anyanyelvi beszélő, így a gépi fordítás nem feltétlenül hibátlan.

  1. Nyissa meg az Internet Explorert.
  2. Nyissa meg a lefordítandó weblapot.
  3. Kattintson a Fordítás gombra A Bing eszköztár Fordítás gombjának képe a Bing eszköztáron.

    Ha nem látja a Fordítás gombot, akkor vegye fel a Bing eszköztárra. További információ: A Bing eszköztár gombjainak kiválasztása és rendszerezése.

  4. A lap tetején látható Translator sávban jelölje ki azt a nyelvet, amelyre le szeretné fordítani a weblapot.

    Ha a lefordított weblap valamelyik mondatát az eredeti nyelven is meg szeretné tekinteni, csak mutasson a fordításra.

A Bing eszköztár fordítójával kapcsolatos további információkért látogasson el a Microsoft Translator webhelyére. A támogatott nyelvekkel kapcsolatos információkért, visszajelzések küldéséhez vagy a Microsoft Translatorral kapcsolatos egyéb információkért lásd: A Microsoft Translator súgója.

Megjegyzések
  • Ha egy meglátogatott weblap nyelve nem a böngészőben beállított alapértelmezett nyelv, a Bing eszköztár Fordító automatikusan megkérdezi, hogy le kívánja-e fordítani a lapot. Ha le szeretné fordítani a weblapot a böngésző alapértelmezett nyelvére, a Bing eszköztár keresőmezője alatt megjelenő értesítésben kattintson az Igen lehetőségre.
  • A Bing eszköztár fordítója bekapcsolva marad mindaddig, amíg ugyanazon a weblapon marad. Ha átlép egy másik weblapra, a Bing eszköztár Fordító kikapcsol, amíg újból nem kéri egy lap lefordítását.

Kapcsolódó témakörök

A Bing eszköztár áttekintése

See more videos...