Bejelentés küldése

Bejelentés küldése

Információ a sértő eredmények, illetve a szellemi tulajdonjogokkal és a webhelyek tartalmával kapcsolatos egyéb aggályok jelentéséről.

Ha aggályai vannak bizonyos URL-címeket vagy a keresőtalálatokban foglalt egyéb információkat illetően, jelentheti ezeket a Bingnek. A bejelentés nem feltétlenül eredményezi az URL-cím eltávolítását a keresési eredményekből. A Bing szigorú feltételekhez és körülményekhez köti a keresési eredmények eltávolítását, hogy ne korlátozza a Bing-felhasználók számára az információhoz való hozzáférést.

Megjegyzés

A Bing nem szabályozza a webhelyek közzétett, illetve a Bing keresési eredményeiben megjelenített tartalmait. Ha tartalmat szeretne eltávolíttatni a keresőtalálatok közül, akkor a legjobb, ha a tartalmat közzétevő webhely webmesteréhez fordul törlési vagy eltávolítási kérésével. Ha a Bing el is távolítja az URL-címet a keresési eredményekből, az továbbra is létezik, és mindaddig megjeleníthető a webhely közvetlen felkeresésével, amíg a webmester el nem távolítja a tartalmat a webhelyről.

See more videos...