Prijava problema

Prijava problema

Informacije o tome kako prijaviti uvredljive rezultate, probleme u vezi s intelektualnom imovinom ili druge probleme u vezi sa sadržajem web-mjesta.

Ako imate problem u vezi s određenim URL-ovima ili drugim informacijama sadržanim u rezultatima pretraživanja, možete ih prijaviti Bingu. Prijava problema ne znači nužno da će URL biti uklonjen iz rezultata pretraživanja. Bing ograničava uklanjanje rezultata pretraživanja na strogo određene okolnosti i uvjete kako korisnicima usluge Bing ne bi ograničio pristup relevantnim informacijama.

Bilješka

Bing ne nadzire sadržaj koji web-mjesta objavljuju ili koji se pojavljuje u rezultatima pretraživanja usluge Bing. Kako biste osigurali uklanjanje sadržaja iz rezultata pretraživanja, najbolje je da se obratite administratoru web-mjesta na kojem je sadržaj objavljen i zatražite njegovo brisanje ili uklanjanje. Čak i ako Bing ukloni URL iz rezultata pretraživanja, on će i dalje postojati i može se pronaći izravnim odlaskom na web-adresu sve dok administrator web-mjesta ne ukloni sadržaj s njihovog web-mjesta.

See more videos...