Αναφορά θέματος

Αναφορά θέματος

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναφοράς προσβλητικών αποτελεσμάτων, ζητημάτων που αφορούν την πνευματική ιδιοκτησία ή άλλων προβληματισμών σχετικά με το περιεχόμενο μιας τοποθεσίας στο Web.

Εάν έχετε κάποιο θέμα με συγκεκριμένες διευθύνσεις URL ή με άλλες πληροφορίες που περιέχονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να τα αναφέρετε στο Bing. Η αναφορά ενός θέματος δεν θα οδηγήσει απαραίτητα στην κατάργηση μιας διεύθυνσης URL από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Το Bing περιορίζει την κατάργηση αποτελεσμάτων αναζήτησης σε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων και συνθηκών, για την αποφυγή του περιορισμού πρόσβασης των χρηστών του Bing σε συναφείς πληροφορίες.

Σημείωση

Το Bing δεν ελέγχει το περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι τοποθεσίες Web ή που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Bing. Για να βεβαιωθείτε για την κατάργηση του εν λόγω περιεχομένου από τα αποτελέσματα αναζήτησης, η καλύτερη επιλογή είναι να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο τοποθεσίας Web της τοποθεσίας που δημοσίευσε το περιεχόμενο και να ζητήσετε τη διαγραφή ή την κατάργησή του. Ακόμα και εάν το Bing καταργήσει τη διεύθυνση URL από τα αποτελέσματα αναζήτησης, το εν λόγω περιεχόμενο θα συνεχίσει να υφίσταται και θα είναι δυνατή η ανακάλυψή του με απευθείας μετάβαση στη διεύθυνση Web, μέχρι να το καταργήσει ο υπεύθυνος τοποθεσίας Web από την τοποθεσία του.

See more videos...